El CH Vila-seca, a dues victòries d'aplanar el futur

Si el Club Hoquei Vila-seca guanya a la pista del filial del Caldes, se situarà a un partit de la permanència a la Nacional Catalana. Si perd, haurà de respondre la setmana vinent a casa per forçar un tercer i últim partit que es jugaria també a domicili.

Els vila-secans arriben amb la baixa per sanció de Marcel Nolla, però amb la moral pels núvols gràcies a l'excel·lent nivell mostrat en l'anterior ronda per eludir el descens.

El Caldes B, en canvi, ha anat de més a menys aquest curs: ha caigut eliminat de la lluita per pujar a OK Lliga Plata i ara frega el precipici de la Primera Catalana. Rascar un resultat favorable el dia de l'estrena com a visitant situaria coll avall l'eliminatòria amb l'opció de sentenciar al Tarragonès. I ningú acumula tantes experiències de "playout" com el CH Vila-seca les últimes temporades, punt favorable, també, en situacions a cara o creu.

DDR PI Prèvia Final salvació CH Vila seca maig 2021

La batalla anímica prèvia suposadament desigual no provocarà que el conjunt del Vallès Oriental regali la plaça de Nacional Catalana, valuosa també per a projectes d'OK Lliga com el seu.

Així, el cos tècnic del primer equip del Caldes ofereix habitualment un cop de mà al segon. Qualsevol ajuda és benvinguda per allunyar el descens. El primer duel entre Caldes B i CH Vila-seca començarà diumenge a les 18.45 hores.