CH Vila-seca - Sentmenat (7-3)

El CH Vila-seca disputarà la ronda final per la permanència a la Nacional Catalana després de desfer-se del Sentmenat en el tercer i últim partit de l'eliminatòria prèvia. Els de Ricard Notario eviten així el descens, almenys momentàniament, després de caure hores abans a la pista del conjunt barceloní.

Els locals, però, de la mateixa manera que va passar durant el partit inaugural del "playout", s'han mostrat molt superiors en atac per manar des del principi i esvair els dubtes gràcies a un parcial de 3-0 que ha deixat el partit coll avall.

Una de les grans ànimes de l'entitat, no tan sols del sènior sinó també de l'escola formativa, Arnau Moragas, ha liderat l'equip amb tres dianes . Marcel Nolla n'ha aconseguit dos més i Pol Pàmies i Marc Vergés han completat la golejada.

Cal superar encara una fase més, la definitiva, i el rival serà el Caldes B, un dels perdedors de la repesca per ascendir a l'OK Lliga Plata. La final per la salvació començarà el cap de setmana del 29 i el 30 de maig.