El CH Vila-seca pot evitar (de moment) el descens

El CH Vila-seca vol evitar un "match ball" dominical; per fer-ho, ha de guanyar a domicili i a la pista d'un Sentmenat a qui coneix ja de la fase regular. La primera experiència de "playout" va anar bé, amb triomf (6-4) i a la pista del Ploms perquè el pavelló vila-secà estava destinat a la Fira de Música Emergent i Familiar.

Si els grocs guanyen demà a Sentmenat, evitaran momentàniament el descens a la Primera Catalana. Si l'equip de Ricard Notario perd, disputarà un partit de desempat aquest mateix diumenge i a casa (17 hores): la competició amb menys jornades de la història recent i més cruel perquè gairebé no hi ha marge d'error.

Es tracta de la semifinal per la permanència a la Nacional Catalana, la màxima divisió de l'especialitat al país. El perdedor baixarà i el vencedor accedirà a la ronda definitiva,en què s'enfrontarà a un dels eliminats de la repesca per pujar.

Marcel Nolla, per motius laborals. serà l'única absència dels vila-secans. El duel d'aquest dissabte començarà a les 18 hores.