Vila-seca multarà a partir del juny qui no compleixi la normativa de patinets i bicis elèctriques

Agents de la Policia Local i una desena d’agents cívics patrullen per diferents zones de Vila-seca per donar a conèixer la nova ordenança reguladora de les condicions per a la circulació dels vehicles de mobilitat personal i bicicletes de pedals amb pedaleig assistit.

Recorden als veïns i veïnes les normes bàsiques perquè a partir de l’1 de juny ja es començarà a sancionar els usuaris que no compleixin amb la normativa. Les multes poden arribar als 600 euros.

Entre les infraccions més comunes hi ha menors de 15 anys que porten patinet elèctric o dues persones circulen en un únic vehicle. També es troben usuaris que es passen el límit de velocitat en zones de plataforma única com al centre històric del municipi o que no porten casc ni il·luminació, en aquest cas de nit.

DDR patinets

Per recordar totes les normes el consistori també ha repartit un díptic informatiu als domicilis i ha difós un vídeo de sensibilització per les xarxes socials. El reglament està acordat conjuntament amb l’Ajuntament de Salou i el de Cambrils.