La FiM ha tornat per quedar-se: més de 5.000 espectadors

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca ha tornat per la porta gran. El municipi s'ha omplert de concerts de tota mena de gèneres després de cinc anys de parèntesi. La FiM ha rebut més de 5.000 visitants i 300 professionals del sector han triat i remenat entre la trentena de propostes. El balanç de l'organització, tot un èxit.

La FiM ha estat capaç de reflectir l'escena musical catalana sense oblidar el producte local, ja que ha comptat amb un 25% d'artistes de la demarcació. A més, ha cobert una doble necessitat dels programadors musicals, donant a conèixer nous grups i espectacles per a tota la família.

fim vilaseca1

La música i les figures de sorra de la Companyia Ytuquepintas va ser una de les propostes més esperades pel públic familiar. D'altra banda, Marcel i Júlia, Porto Bello, Ariana Abecasis o Xiula van fer les delícies dels assistents adults. Artistes i espectadors feia temps que esperaven una festa com aquesta.

La FiM ha tornat per quedar-se i ja s'està pensant la 18a edició. Per a aquesta, l'organització voldria recuperar la invasió de música al centre de la vila i seguir aprofundint en el caràcter familiar del certamen.