La FIM arrenca amb propostes per a professionals i escolars

Dani López Quartet ha estat el primer a pujar a l’escenari principal d’aquesta renovada edició de la FIM, la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca. Ho fa per presentar el seu primer disc a un públic format per estrictament els 300 professionals del sector musical acreditats, que s’han trobat durant les primeres hores  per conèixer noves propostes en el marc de la FIM.

Més enllà de convertir-se en un punt de trobada per a professionals i exposar la música emergent del país, la FIM també cuida enguany una nova branca, la que té el públic familiar com a objectiu. Durant les primers hores, els escolars han pogut accedir a passis musicals pensats per a ells, com el protagonitzat per La Curiosa al Centru.

La FIM torna després de cinc anys. Ho fa desafiant la Covid i ja amb el 90% de les localitats exhaurides. Per als impulsors de la iniciativa, però, l’èxit és anterior, amb la presentació de més de 500 propostes per participar-hi.

En total, una trentena de grups actuaran durant tot aquest cap de setmana als sis escenaris habilitats al Centru, l’Auditori Josep Carreras, el Parc de la Formiga i el Castell de Vila-seca.