Tot a punt per a la represa de la FiM de Vila-seca

Gairebé tot està a punt en els sis escenaris que acolliran actuacions de la FiM, la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca. Després de cinc anys es recupera aquest certamen que sumarà la seva dissetena edició. Ho fa amb l’essència de sempre, com aparador de la música emergent de Catalunya i com a punt de trobada de professionals del sector.

De divendres a diumenge s’han programat més de 30 propostes. I es nota que hi ha ganes de FiM perquè ja s’han venut més del 90% de les entrades i s’han acreditat 300 professionals.

Una de les poques actuacions de KM0 del Camp de Tarragona que es podrà gaudir és la de Monkey Jane. La Txell, l’alma máter de la formació, fa més d’un any que no trepitja cap escenari. Ara la FiM li brinda una oportunitat molt important per a la seva carrera musical.

monkeyjane1

Monkey Jane presentarà el diumenge al migdia a l’escenari del parc de la Formiga el seu segon treball, Silence noise.

Per cert, TAC12 també aproparà a totes les cases del Camp de Tarragona la Fira de Música Emergent, serà dissabte a partir de les 20.30 hores amb el concert de la formació altafullenca Porto Bello, que presentarà el seu nou disc La Llei Universal.