El CH Vila-seca jugarà com a local a Reus

Curiosa la situació i no és pas el primer cop. El Club Hoquei Vila-seca obrirà el "playoff" per la permanència a la Nacional Catalana com a local, però a la pista del Reus Ploms. Els requeriments municipals de la pista poliesportiva provocaran que el conjunt de Ricard Notario es jugui el futur en una pista neutral. Fet idèntic al que ja va succeir ara fa tres anys.

Maig del 2018, tercer i últim duel per la salvació a la Nacional Catalana entre CH Vila-seca i Igualada B al Palau d'Esports de Reus per la celebració del Campionat de Catalunya al poliesportiu vila-secà. Poc abans, encara a Primera Catalana, l'equip es desenvolupa entre setmana i els dies de lliga a la carpa provisional de l'Estadi i al pavelló de Cambrils. Ara, si fa o no fa, es repeteix la història.

L'Ajuntament vol disposar del pavelló de Vila-seca en cas de "pla B" per a la celebració d'alguns dels esdeveniments previstos aquest cap de setmana per la Fira de Música al Carrer, certamen que coincideix amb l'estrena dels de Ricard Notario i el Sentmenat en la primera ronda per la permanència a la Nacional. Això provocarà que es jugui a la llar del Ploms.

hoquei 5 maig

Els grocs defensaran el factor pista en un terreny de joc completament aliè. L'última jornada de la ronda anterior es va completar a la pista annexa perquè l'espai principal també estava ocupat.

Qui guanyi dos enfrontaments es classifica per a la següent eliminatòria contra un dels perdedors de la repesca per ascendir. Qui perdi baixa. La igualtat d'una competició molt curta per la COVID ha estat constant, i el Vila-seca va acabar bé la segona fase, recuperant l'olfacte golejador.

El Vila-seca-Sentmenat es jugarà al Baix Camp aquest diumenge a les 18 hores. El segon duel es completarà a Sentmenat. Si és necessari un tercer i últim partit, se celebrarà a Vila-seca.