Una trentena de propostes a la renovada FIM de Vila-seca

Més d’un centenar d’artistes de 34 formacions musicals diferents presentaran les seves propostes a la renovada Fira de Música de Vila-seca. La FIM torna cinc anys després, reinventada i tossuda per presentar-se com un aparador de la música emergent en un moment delicat pels artistes i el món de l’espectacle, castigat per la pandèmia.

En total, en el marc de la FIM es presentaran 17 nous àlbums i hi haurà 10 estrenes absolutes. La Fira de Música de Vila-seca es fixa especialment en la música emergent, però també reivindica la música familiar com un format en creixement.

Escollides entre més de 500 propostes, una quarta part de la trentena de propostes que formaran la programació són formacions provinents de la demarcació. Entre elles, la més consolidada, Porto Bello, però també hi trobarem Koeman, Celistia. Monkey Jane, Gebre o Lia Sampai. A banda del cartell musical, que en l'àmbit familiar també inclou Xiula o Les Anxovetes, la nova FIM també preveu activitats paral·leles per a professionals. N’espera concentrar uns 200 durant tot el cap de setmana de programació.

La fira de música emergent i familiar de Vila-seca se celebrarà entre el 7 i el 9 de maig. A partir d’aquest dijous es podran reservar les entrades de forma gratuïta. El festival es repartirà en sis escenaris, tres d’ells interiors. També es preveu que diversos concerts es puguin seguir en línia.