Art literari reivindicatiu i un castell per Sant Jordi a Vila-seca

El testimoni escrit dels llibres convertits en art efímer, escultures escampades per places i carrers han donat la benvinguda un any més al Sant Jordi vila-secà. Els alumnes de l‘escola d’art i disseny de la Diputació de Tarragona han tornat a treure al carrer el seu talent reverenciant el llibre després que l’any passat s’anul·lés la proposta per culpa de la pandèmia.

Una catifa vermella formada per llibres, una espiral literària o un pilar del coneixement han exposat al carrer l’essència del dia del llibre i la rosa.

castell 23 abril

Les escultures efímeres convidaven el vianant a apropar-se fins al nucli central de la celebració, situat al Castell de Vila-seca i els seus jardins. Un espai acotat que permet implementar les mesures de seguretat sanitàries necessàries i que acull les paradetes de llibres i roses.

Aquest serà el punt on durant tot el dia es desenvoluparan les diferents activitats culturals programades i que durant tota la setmana ha acollit les diferents presentacions de llibres.

Un punt on també es projecta pels visitants, especialment pels escolars, que visiten l’espai, la cantata de Sant Jordi interpretada i protagonitzada pels alumnes dels centres escolars de Vila-seca.