Vila-seca canviarà de marca turística

Vila-seca vol vendre més i millor el turisme amb una imatge adequada als nous temps i que no se centri tan sols en la primera línia de costa. El Patronat de Turisme encarregarà així a l'empresa adjudicatària del concurs encara obert la creació d'una nova identitat de la marca com a fil conductor de l'estratègia comunicativa local.

I el principal canvi, independentment de quina sigui la proposta guanyadora, serà l'aposta per la "bicefàlia", i és que el nucli de Vila-seca també vol atreure possibles visitants.

LA PINEDA 8 ABRIL

Des de la segregació, La Pineda i els pins han monopolitzat l'atractiu de nouvinguts nacionals i internacionals. Primer es va incidir en la tonalitat verda present encara a espais naturals com el Pinar del Perruquet. Una dècada després va sorgir el color metàl·lic o vermellós de Javier Mariscal, autor de l'emblemàtica obra aixecada l'any 1999 al passeig de Pau Casals.

L'evolució del logo és tan evident com el canvi de les perspectives, els gustos i les potencialitats. I aquí rau l'interès vila-secà: l'aparador turístic ha d'incloure molts altres aspectes, no només la platja.

LOGO ANTIC

És tan sols l'inici d'un procés de modificació del full de ruta a seguir, però es pretén que la imatge actualitzada mantingui el nom de La Pineda i inclogui també, d'una manera o altra, el de Vila-seca. El principal nucli poblacional ha canviat la cara del centre històric els darrers quinze anys i experimenta ara el procés de construcció del parc cultural amb el Castell ja remodelat i el Celler noucentista en fase d'obres per acollir esdeveniments de tota mena.

Vila-seca, ara, disposa de dos hotels, aspecte impensable anys enrere i d'un atractiu per a visitants que el Patronat vol aprofitar i enllaçar amb les marques de la Costa Daurada, i Catalunya.

El contracte per a la creació del "branding" turístic disposarà d'un pressupost de 33.000 euros i els treballs s'allargaran durant un any.