Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Entra en vigor el tancament de la planta de clor d'Ercros a Vila-seca i Tarragona

Aquest dilluns entra en vigor la directiva europea que prohibeix la producció de clor amb tecnologia de Mercuri, i que afecta les plantes d'Ercros a Vila-seca i Tarragona, que ja estan aturades des de la setmana passada.

Ara començarà el desmantellament. Recordem que aquesta mesura afecta 28 treballadors de les plantes del complex químic del Tarragonès, que seran acomiadats amb indemnitzacions de 20 dies per any treballat, amb un màxim d'1 any. Podran ser tots recontractats, i en el cas concret dels treballadors de Tarragona i Vila-seca, recol•locats als mateixos complexos del Tarragonès, ocupant algun dels 49 llocs que deixaran buides les prejubilacions demanades. També es veuen afectats 43 treballadors a Flix i 34 a Cardona. Tots podran ser readmesos en diferents plantes d'Ercros a l'estat espanyol. És el resultat de l'acord entre el Comitè d'Empresa i la direcció, que també inclou un paquet d'indemnitzacions addicionals per a qui la recol•locació en altres plantes d'Ercros li suposi canviar de residència. El cost d’aquesta aplicació serà d’11 milions d’euros per la companyia pel pagament de les indemnitzacions i complements. Els acomiadaments seran graduals segons el desmantellament fins el 31 de desembre de 2019.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ