CH Vila-seca - Tona (2-5)

Dos partits i dues derrotes del Club Hoquei Vila-seca a la fase per la permanència a Nacional Catalana. El mal inici de partit condemna els de Ricard Notario, sempre a remolc. Poc va trigar el Tona per avançar-se en el marcador i ampliar diferències amb el 0-2. La reacció a través d'un gol que neix mitjançant un tir llunyà d'Arnau Moragas va coincidir amb els millors minuts de joc dels locals, però el tercer i el quart van afectar greument la moral i les esperances de sumar dels de Ricard Notario.

Ja a la segona meitat, el gol de Pere Tella va maquillar amb el 2-5 un marcador enllestit pel Tona i que manté el CH Vila-seca en zona de perill de descens i forma de les quatre primeres posicions que permeten accedir a la repesca d'ascens a OK Lliga Plata.  El penúltim compromís de la lligueta es jugarà a la pista del filial del Voltregà; serà l'11 d'abril des de les 12 hores.