7.000 persones al Tastum de Vila-seca

La primera edició de la mostra gastronòmica Tastum de Vila-seca, ha atret unes 7.000 persones a l’entorn del castell de Vila-seca, convertit durant tres dies en un aparador de la gastronomia del territori, dels seus vins i també de la seva música. Als jardins d’aquest, 18 cellers provinents de les sis Denominacions d’Origen de la demarcació i diferents cuiners del territori han convidat els assistents a degustar els seus productes.

 La mostra, nascuda de la mà del Patronat de Turisme de Vila-seca, ha inclòs degustacions culinàries a base de productes de la zona, des de tonyina roja,  arrós, ostres o musclos del Delta fins a llonganissa de l’Alforja, i ha tingut també un focus d’atenció en un escenari que ha acollit demostracions culinàries de cuiners amb estrella Michelin. Demostracions seguides per unes 1.500 persones que confirmen la voluntat continuista i d’aparador gastronòmic en què vol convertir-se la mostra.

A banda de les degustacions, la mostra, amenitzada amb espectacles musicals, també ha acollit 11 tastos de vins dirigits pels autors de la guia de vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo. Tastos seguits per mig miler de persones.