CH Vila-seca - Piera (6-4)

Segona victòria consecutiva del CH Vila-seca, ara contra un dels equips més potents de la Nacional Catalana. Pas de gegant, també, per incrementar les opcions d'accedir a la lligueta prèvia d'ascens a OK Plata. És també el primer triomf com a local d'una estranya temporada que va reactivar-se fa poques setmanes després d'aturar-se per la pandèmia des de la tardor.

Els de Ricard Notario han capgirat el 0-1 en contra mitjançant Pau Garcia i  Pere Tella i han vist com el Piera, tot un històric que va es va quedar a un sol partit de pujar campanyes anteriors, tornava a avançar-se 2-3. Poc abans del descans, la igualada de Pau Racionero des del punt de penal ha fet justícia al vist durant la vibrant primera meitat, plena d'intercanvis i encert de tots dos equips.

ch vila seca 2 26 febrer

Pol Pàmies, Marcel Nolla i Marc Vergés han trencat la nit sentenciant el marcador i assegurant que els tres punts es quedin a casa per allargar la bona ratxa iniciada dies enrere i a la pista del Sentmenat. Els barcelonins han reduït diferències poc abans del final. Així, els grocs es col·loquen amb sis punts i empatats amb el mateix Piera i el Congrés, també amb les places que permetran accedir a la ronda dels de dalt.

Queden només dues jornades i la primera d'elles es jugarà diumenge a la pista del filial del Noia per enllestir la primera fase contra el Congrés, divendres vinent al pavelló de Vila-seca.