Vila-seca disposarà del primer bus a gas natural del territori

El municipi renova l'aposta per l'autobús urbà amb el primer autobús a gas urbà del Camp de Tarragona. 14.000 persones han utilitzat el servei en els primers sis mesos de funcionament.

Sis mesos després de la seva posada en funcionament, el servei d'autobús municipal de Vila-seca continua fent passes endavant. La darrera, la incorporació al servei d'un nou vehicle, propulsat a gas natural, el primer d'aquestes característiques al Camp de Tarragona.

Un nou vehicle que continuarà amb un servei que han utilitzat en els primers sis mesos des de la seva posada en marxa el passat mes de juliol gairebé 14.000 persones. Unes xifres inferiors a les esperades quan es va decidir l'aposta municipal pel servei però que són llegides de manera positiva pel consistori, ja que s'emmarquen en la baixada dràstica de la mobilitat provocada per la pandèmia.

Ara el proper pas per a la millora del servei serà la instal·lació de noves marquesines a les diferents parades. Uns nou equipaments que permetran millorar aspectes com la geolocalització dels vehicles i el coneixement exacte de les seves freqüències de pas a les mateixes parades.