El CH Vila-seca guanya un any després

1 febrer del 2020, la data de l'última victòria del Club Hoquei Vila-seca a la Nacional Catalana. La mala ratxa va acabar-se el passat cap de setmana i permet que l'equip torni a disposar d'opcions palpables d'accedir a la lligueta inicial per l'ascens.

El triomf a Sentmenat per 2 a 6 va acabar amb una dinàmica de resultats negativa acompanyada per les aturades arran de la pandèmia. El Club Hoquei Vila-seca va jugar molt poc i també per això va acumular gairebé tretze mesos sense cap victòria.

Tres punts que estimulen el vestidor a la recerca d'una plaça en la següent fase: el grup de dalt se situa a tres de distància quan en queden nou per repartir-se. L'equip no ha evitat cap curs haver de competir en la primera ronda per la permanència des que va ascendir a la Nacional Catalana i la fita encara és possible; de moment tot passa per dijous i a casa.

El CH Vila-seca-Piera va ajornar-se al seu dia per petició dels visitants i es disputarà aquest dijous a les 21 hores. Es tracta d'un dels dos rivals que marca el tall entre jugar la ronda per pujar o quedar-se en la de la part baixa.

La primera fase de la recuperada Nacional Catalana contempla només les jornades senars. Les dues posteriors i últimes enfrontaran els vila-secans amb el Noia i el Congrés.