El CF Vila-seca desperta a la Primera Catalana

Els homes d'Edu Franco s'han situat a 3 punts de les places de permanència en aconseguir la primera victòria com a local de la temporada. Ha costat però la jove plantilla ha recuperat la confiança.

7 partits ha trigat el Vila-seca a sumar la primera victòria com a local del curs. Fins ara tan sols havia aconseguit un punt de 21 possibles. Curiosament, els grocs han rendit fins ara molt millor com a visitants, amb 8 punts. El triomf davant l'Alpicat de dies enrere ha aixecat la moral d'un vestidor on la majoria de futbolistes són nouvinguts a la categoria.

En qualsevol cas, el balanç de l'inici de curs és insuficient i manté l'equip en zona de descens a Segona Catalana. Ara bé, la possible permanència es troba a tan sols 3 punts, mentre que la Unificació Bellvitge i la Unió Esportiva Valls s'han despenjat com a penúltim i cuer de la classificació. El Vila-seca té només dos partits per davant abans de l'aturada nadalenca, aquest cap de setmana a Andorra i el 17 de desembre a casa contra l'Igualada.

L'Andorra-Vila-seca es jugarà dissabte a les 4 de la tarda i serà el primer partit internacional de la història de l'entitat, que el passat curs va complir 50 anys de vida.