El número 2 de Ciutadans a Vila-seca s'acomiada per motius laborals

El ple ordinari del mes de gener de l’Ajuntament de Vila-seca va ser l’últim que va comptar amb la participació de David García-Miguel. El número dos de Ciutadans, va haver d’acomiadar-se en format telemàtic pels protocols sanitaris, que també han arribat als plenaris. García-Miguel va entrar al consistori com a regidor a les últimes eleccions municipals. Dos anys més tard s’ha vist obligat a abandonar el càrrec per motius laborals que el porten a València. El seu lloc al plenari l’hauria d’ocupar el següent de la llista de Ciutadans, en aquest cas, Maria Belén Velasco.

García-Miguel va acomiadar-se entre missatges de concòrdia i bons desitjos dels seus companys de plenari i portaveus de tots els partits, en especial del seu cap de llista, Josep Anton Ramírez, que perd la seva mà dreta.

Una concòrdia i complicitat que es va traslladar a la resta de punts a tractar en un plenari de tràmit en què el govern en minoria de Pere Segura va aconseguir aprovar per unanimitat petits retocs tècnics al pla d’actuacions municipals previst a la zona del carrer de la Riera i una modificació menor a la taxa que afecta a la retirada de vehicles.

El plenari també va consensuar de forma unànime adherir-se a l’Associació Mundial de Ciutats Educadores,arran d’una moció de Vila-seca en Comú.