El Pessebre de Sorra de Vila-seca rep més de 13.000 visites

Més de 13 mil persones han visitat el Pessebre de Sorra de Vila-seca ubicat al Parc del Pinar de Perruquet. Aquesta tradició tan especial que impulsa el Patronat de Turisme ha celebrat el seu vintè any d'història. Ho ha fet sobrevivint a la pandèmia de la Covid i amb novetats respecte a l'any passat que han ajudat que el balanç hagi acabat sent positiu.

A diferència d'anys anteriors la pandèmia ha obligat a portar un control més exhaustiu de les persones que visitaven el pessebre. Així doncs, es fa difícil fer una comparativa fiable amb el nombre d'assistents d'altres Nadals. Tanmateix, alguns dels visitants més assidus han notat menys gent que de costum.

passebre

Tot i que el pessebre no ha pogut anar acompanyat d'activitats habituals com els tallers infantils, les noves parades d'artesans han servit per arrodonir les visites de la gent. A més, aquest any s'ha millorat l'accessibilitat de l'espai amb una passarel·la. Pels qui encara no han pogut passar pel Pessebre de Sorra, tenen temps per fer-ho fins al 8 de gener de 10 del matí a 9 del vespre.