El Best Terramarina de La Pineda, primer hotel en funcionament amb usos turístics


La regió sanitària del Camp de Tarragona s'endinsa, a partir de dilluns, en l'últim tram previ a la coneguda com a 'nova normalitat'. I un dels grans canvis s'està produint ja al gran motor econòmic de l'estiu, el de l'hostaleria. Avui ha obert a La Pineda el primer hotel amb usos turístics. La majoria esperarà a finals de mes però ja és possible contemplar com funcionarà un allotjament turístic amb capacitat per a centenars d'usuaris i sense posar en risc la salut de ningú.

L'Hotel Best Terramarina no ha esperat ni tan sols a l'entrada en funcionament de la fase 3 de desconfinament perquè, des d'avui, reprèn el servei habitual d'allotjament turístic. És pioner al territori i s'avança a la resta tot i que, ara per ara, encara no està permesa la mobilitat entre regions sanitàries, demarcacions i comunitats autònomes.

Per oferir la màxima seguretat i protecció d’higiene s’han adoptat les directrius que marca l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola. Catifes desinfectants a les entrades, gel hidroalcohòlic en diferents punts, mampares de vidre i codis QR en substitució d'elements que es poden compartir tocant amb les mans com, per exemple, la carta del menú. També és primordial a l'hotel mantenir el distanciament social de dos metres als passadissos, a la piscina o al menjador.

HOTEL

L’hotel compta amb un centenar d’habitacions i esperen omplir-ne un 20% durant la fase tres amb clients de la demarcació. Des de la direcció hotelera es mostren satisfets i esperen obrir el màxim possible d’allotjaments tot i així tenen clar que la temporada no serà bona. Avui només poden habilitar un terç de les zones comunes però, quan s'accedeixi a la fase tres, aquesta limitació anirà fins al 50% del total

L'accés a piscines es restringirà al 50% i es pautaran límits d'afluència a les activitats dirigides i rutes turístiques. El sector preveu que altres allotjaments turístics de la Costa Daurada obrin a finals d'aquest mes.