El ple de Vila-seca ratifica l'acord per a les ajudes de la COVID-19

El plenari de Vila-seca ha oficialitzat l'acord expressat dies enrere entre totes les forces representades per fer front a la crisi de la COVID-19. La modificació pressupostària superior als 10 milions d'euros i l'acord per engegar les futures línies de bus urbà han estat els trets més destacats de la sessió.

El ple de l’Ajuntament de Vila-seca ha donat la conformitat formal a la modificació de crèdit anunciada en l’acord de tots els grups del consistori i per la que es mobilitzaran més de 10 milions d’euros per a fer front als efectes de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.

Tots els grups han tornat a mostrar el seu suport a un pla de xoc que té com a objectiu donar un impuls clar als àmbits de l'acció social i a les famílies, l'activitat econòmica i els programes d'ocupació i a la formació. Des de totes les formacions han tornat destacar la unitat mostrada per fer front a la crisi originada i des del govern s’ha tornat a recordar que la partida proposada no provocarà cap deute al municipi.

Un plenari que també ha aprovat per unanimitat un altre aspecte històric per al municipi, l’aprovació del conveni que ha de permetre a partir d’aquest estiu la implantació del servei d’autobús municipal que unirà els tres nuclis del municipi. Ho farà amb 27 parades distribuïdes per Vila-seca, La Plana i La Pineda amb diferents freqüències en funció de la temporada. La posada en marxa tondrà un pressupost anual de 383.000 euros.

El ple també ha donat llum verd per unanimitat a la suspensió de les taxes d’ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants fins a finals d’any i a la possibilitat d’ampliació de les mateixes mentre duri la implementació de les mesures actuals de distanciament social