Buscar el client a casa

Hi ha bars i restaurants que s'adapten oferint menjar per emportar i altres que també aixequen el vol a domicili per no perdre la cartera de clients. A l'espera de l'obertura imminent de part de la terrassa, creuen que el futur del petit i mitjà comerç depèn de tots nosaltres.

Fins a principis de març per veure aquest negoci completament buit caldria haver accedit fora de l'horari laboral perquè és un dels de major èxit entre els comensals de Vila-seca i fins i tot de Salou. El Frankfurt La Poma va reobrir dijous oferint menjar a domicili, un servei inèdit fins ara. Una o dues persones repartint i tres a dins on, en temporada alta, n'hi ha fins a set. L'ERTO va ser tan inevitable com obligat reinventar-se. Ara la Poma et puja a casa i la rebuda dels clients supera les expectatives.

Treballen al 20% i esperen a dilluns per instal·lar la meitat de la terrassa amb capacitat total per a set taules. No és massa però és més que res.

taules

En poc més de 20 minuts, i no és hora de sopar encara, truquen al local dues famílies. La capacitat camaleònica fa que ara el producte s'acosti a la llar i en cotxe, òbviament, no disposen d'una flota de ciclomotors:

Mentrestant, l'Ajuntament de Vila-seca treballa propostes per actualitzar la normativa de terrasses i alleugerir així el trauma econòmic dels establiments del municipi.