Hoquei vila-secà en línia

Gairebé qualsevol estri de la llar pot servir d'ajuda a l'hora de fer esport a casa. Almenys així ho demostra el Club Hoquei Vila-seca, capaç de reinventar-se per conservar una original rutina d'entrenaments amb els nois i noies de la base.

Quan un estic serveix molt més enllà d'una pista de joc. L'Arnau Moragas és el típic jugador per fora i entrenador per dins. És un dels puntals del CH Vila-seca de Nacional Catalana però també és el responsable tècnic formatiu d'una de les entitats amb més història de l'especialitat al Camp de Tarragona. No es pot entrenar, l'epidèmia i l'estat d'alarma no ho permeten.

Però, a través de videoconferència, amb una 'APP' i enginy l'Arnau manté el contacte amb els jugadors del planter. Des de la física a la tècnica perquè, a casa, pel que ens demostren, gairebé es pot buscar una sortida imaginativa a qualsevol d'aquelles sessions que ara no són viables a pista. I, contemplant els vídeos, entenem la dèria del paper higiènic de setmanes passades.

La salvació del sènior del CH Vila-seca s'ha produït als despatxos i mantindrà el projecte a la primera línia de l'hoquei de Catalunya. Ara, però, l'única activitat possible és la telemàtica, que ja ha captivat prop d'una vuitantena de membres del club, que compta amb un centenar de petits valors esportius. que no deixi de rodar la bola.