Vila-seca agraeix el sacrifici dels treballadors de la residència

Mentre el territori treballa amb el desig d'allunyar-se dels pitjors dies de l'epidèmia, els homenatges als sanitaris són continus i especialment significatius a centres on existeixen brots de COVID-19, com el confirmat hores abans a la Residència Vila-seca.

El carrer Requet de Fèlxi va tallar-se al trànsit per vehicles de la Policia Local, Mossos i Protecció Civil, també per l'ambulància del SEM; tots els assistents van aplaudir la tasca dels treballadors de la Residència Vila-seca, que compta amb avis i àvies afectats pel coronavirus. Són dies intensos, de moltes proves PCR per confirmar i descartar positius, i en què els sanitaris es deixen veure, des de la porta del recinte, per tornar els aplaudiments als cossos d'emergència i als veïns que s'apleguen als balcons.

Els minuts més emocionants de cada dia, els immediatament posteriors a les 20 hores, que van comptar amb la presència de l'alcalde Pere Segura. Ell mateix, com a màxim responsable del consistori, va anunciar, poc abans, l'existència d'un brot de COVID-19 a la Residència Vila-seca i va oferir els establiments hotelers de la localitat per encabir els avis, si ho consideren oportú des de Salut.