Els Mossos denuncien en un dia 228 persones a la demarcació per incomplir el confinament

Aquest és un dels diferents controls que els Mossos d’Esquadra tenen desplegats per tot el territori per controlar i fer complir amb el decret de confinament. Durant aquest matí, els agents s’han situat a l’AP-7 al seu pas per Vila-seca per vigilar els moviments de trànsit. La majoria dels conductors eren transportistes, que durant aquestes setmanes han vist aixecades algunes de les restriccions que patien. També s’han vist com molts turistes estrangers, molts d’ells amb autocaravanes, tornaven als seus països d’origen.

Una molt petita part del trànsit detectat en aquest punt de l’autopista eren vehicles privats. En aquestes situacions, els agents han preguntat on anaven per saber si estava justificat el seu desplaçament.

228 DENÚNCIES EN NOMÉS UN DIA

Durant el passat dijous, els Mossos d’Esquadra van aixecar acta a 228 persones a tota la demarcació de Tarragona, per incomplir amb les ordres de confinament establerts per l’estat d’alerta pel coronavirus. La policia també va detenir dues persones a la ciutat de Tarragona acusades de desobediència greu contra els agents de l’autoritat.

SANCIONS DE 100 A 600.000 EUROS

Les sancions econòmiques per a qui no compleixi amb les restriccions van dels 100 als 600.000 euros i, inclús, amb penes de presó. Durant el cap de setmana s’incrementaran els controls a les autopistes i a les entrades i sortides dels municipis per evitar que vinguin persones a les seves segones residències.