Ercros garanteix el subministrament de productes essencials per frenar la propogació del COVID-19

Des de les factories de Tarragona i Vila-seca, l'empresa vetlla dia i nit per cobrir les necessitats del territori.

Aquí es fabrica lleixiu, salfumant i aigua oxigenada, grans desinfectants universals i que tots utilitzem diàriament d'una manera o altra. La neteja és el millor guerrer enfront del coronavirus i molts dels productes d'ús quotidià es creen a casa nostra. També elements bàsics com la sosa per a sabó, entre molts altres principis actius antibiòtics. La química diu ser conscient que es tracta d'un moment històric i que cal assumir la responsabilitat de contribuir en defensa de la salut i la seguretat de la ciutadania.

Cap planta d'Ercros pateix afectacions en la producció i subministrament de comandes. Mentrestant, s'apliquen mesures severes per protegir el personal pel que fa a la higiene, l'organització i la logística enmig de l'estat d'alerta per l'epidèmia. Existeix així un comitè de seguiment corporatiu del COVID-19 que s'actualitza diàriament.

Les mesures de seguretat establertes ens obliguen a contactar amb Ercros per via telemàtica. La marca forma part del mapa industrial del territori des de finals del 60, i compta amb tres fàbriques, una a Tarragona i dues a Vila-seca, amb prop de 300 treballadors.