Lliurament de premis del Festival de Curts de Vila-seca

 

https://youtu.be/jZUB8JXwnY4

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca ha incrementat el nombre d'espectadors i guanya un certificat de qualitat  en aquest àmbit.

Procedents de tot el món són els més de quaranta curts projectats aquest cap de setmana al FICVI, El Festival Internacional de curtmetratges de Vila-seca. La inauguració oficial es va fer divendres i durant dos dies el públic va poder visualitzar totes les pel•lícules seleccionades pel certamen, però el festival ja va arrencar el passat 14 d' octubre amb les activitats paral•leles com la modalitat INSITU o projeccions per a escolars. En total es van entregar 8 premis en una cloenda celebrada a l’Auditori Josep Carreres de Vila-seca, ubicació on es van projectar totes les obres, i amb un jurat molt divers compost pel mateix públic, professionals del sector cinematogràfic o alumnes de la Universitat Rovira i Virgili.

Com a novetats d’enguany el festival ha ofert diverses master class obertes al públic i ha aconseguit el certificat de qualitat AIC, dedicat als festivals de curtmetratges.