Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Quòrum del plenari vila-secà després de l'accident d'IQOXE

El ple de Vila-seca va escenificar la unitat que va mostrar la setmana passada amb la compareixença conjunta sobre l’accident del 14 de gener a la planta química d’IQOXE. Els grups municipals exigeixen conèixer les causes de l’accident i insten les administracions a fer complir els protocols de seguretat a totes les empreses del sector químic.

El manifest, llegit per la primera tinenta d’alcalde, Manuela, Moya, exigeix realitzar una investigació exhaustiva i implementar els mecanismes de millora de les mesures de seguretat i de control de la qualitat de l’aire. A més, l’accident ha evidenciat que els protocols de comunicació i control han fallat, per la qual cosa exigeixen a la Generalitat una supervisió directa de les garanties de seguretat i l’establiment de canals de comunicació més efectius.

El plenari de Vila-seca també va mostrar l’aposta del consistori per la implantació de l’administració electrònica gràcies a l’aprovació de diferents reglaments. A més, es va aprovar una moció per intentar substituir el software informàtic per un programari lliure sempre que sigui possible.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ