CH Vila-seca - Sentmenat (4-1)

La primera lligueta per la permanència a la Nacional Catalana de l'hoquei ha començat amb victòria per als vila-secans, que se situen així en places de repesca per ascendir a Primera Divisió Espanyola.

Els gols d'Arnau Moragas, Pau Garcia, Pau Racionero i Marc Vergés van ser suficients per desfer-se d'un Sentmenat capaç d'igualar el marcador amb l'1 a 1 però que ja perdia per la mínima al descens. La segona meitat va sentenciar el duel a favor dels interessos dels de Ricard Notario, que van ajornar el partit al seu dia perquè no coincidís amb els actes de la Festa Major de Sant Antoni. Això provocarà que d'aquí a tres dies, diumenge, el CH Vila-seca jugui un altre cop, ara a domicili i a la pista del Piera, el líder, a les 16.05 hores.

La primera fase de permanència arrossega punts de l'anterior tram competitiu i disposa de quatre bitllets cap a l'últim tren per pujar i quatre cap al 'playout' final per la salvació. Ara mateix els grocs són quarts amb dos punts d'avantatge respecte al cinquè.