Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La línia de costa de La Pineda i Salou, afectada pel temporal

Els efectes del temporal també s'han fet notar a La Pineda i Salou, amb importants afectacions a primera línia de la costa. El passeig del barri marítim vila-secà s'ha quedat literalment sense platja mentre que el barri salouenc de la Salut, s'ha despertat, una vegada més, amb els carrers inundats.

La direcció irregular del vent, les fortes ràfegues puntuals i la barreja d'aigua dolça i salada ha dificultat i molt la captació d'imatges a La Pineda on el mar ha engolit la sorra i a tocar de l'avinguda Pau Casals. No plovia molt, la velocitat del vent tampoc era extrema però la barreja d'aquests dos fenòmens típics del Llevant han provocat que fos difícil moure's pels carrers d'un nucli marítim vila-secà on el mobiliari de platja afectat és el més rellevant del dimarts més meteorològic dels últims temps.

Mentre a La Pineda hauran de reposar tota la sorra perduda, a Salou les platges, almenys les de Llevant i Ponent, han suportat amb relativa serenor el pas de Glòria per la Costa Daurada. No es pot dir el mateix del Barri de la Salut on la pluja i especialment l'entrada de l'aigua de mar cap a trams urbanitzats ha provocat estampes com aquesta, la del carrer del Sol absolutament impracticable. L'acumulació d'aigua al passeig de Miramar ha dificultat, també, la circulació de vehicles des de primera hora del matí, tot i que a Salou . tampoc s'han hagut de lamentar danys greus

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ