La pluja ajorna el Cós de Sant Antoni de Vila-seca

La pluja insistent caiguda la matinada de dissabte a Vila-seca ha deixat la pista del Parc de la Torre d’En Dolça impracticable. El Jockey Club, els participants i l’organització, després de moltes converses a la mateixa pista, han decidir postposar la cita esportiva pel perill que suposava córrer en aquestes condicions. Una situació inèdita en el que portem de segle.

A primera hora del matí, els comissaris han inspeccionat la pista i han vist com s’havia acumulat molt fang en algunes zones del circuit. Posteriorment, els genets han recorregut el traçat amb els seus cavalls per comprovar, també, en quin estat es trobava la pista. Finalment, amb una sensació agredolça, s'ha comunicat l’ajornament de la prova.

Totes les parts estan d’acord a l’hora de prendre la decisió. Prima la lògica i la seguretat de tots els participants. Els genets han valorat positivament la suspensió de la prova després de veure l’estat del terreny.

Ara només cal fixar una data al calendari per tornar a la Parc de la Torre d’en Dolça i gaudir d’una cita esportiva única a Catalunya.