El Cós de Sant Antoni, diumenge a TAC12

Serà l'edició amb més participants des del 2015. L'única cursa catalana que disposa de la màxima homol·logació existent comptarà amb tres proves i 22 cavalls participants. Aquesta és la proposta inicial d'un Cós que es viu en primera persona també a través de la Televisó Pública del Camp de Tarragona.

La Sociedad de Fomento de Cría Caballar és la federació que vetlla pel bon funcionament de les proves de turf professionals a Espanya. El Cós de Sant Antoni es remunta al Segle XIX i a unes proves gairebé casuals que, lentament, van esdevenir en una competició de màxim nivell i que aplega genets i cavalls de la península i fins i tot de més enllà. Els primers escrits del Cós ens situen en l'any 1876.

Comptarem amb tres trofeus, el premi 'Parc de la Torre d'en Dolça' i el premi 'Patronat de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres cadascun. Enmig de tots dos se celebrarà la prova estrella, el 'Gran Premi Ajuntament de Vila-seca', de dos quilòmetres i mig. En total es repartirà una borsa econòmica de 30.000 euros

El Cós de Sant Antoni arrencarà diumenge a un quart d'una del migdia, una vegada més, al mateix circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça, seu permanent des de l'any 2001. Els reviurem íntegrament també diumenge a dos quarts de set i a dos quarts d'onze de la nit. Una cita fixa a la tele des de l'any 2010.