Pere Segura a TAC12: 'el bus urbà de Vila-seca es posarà en marxa el primer trimestre del 2020'

L'Ajuntament de Vila-seca signarà en qüestió de setmanes el conveni per la posada en marxa del servei de transport urbà, no obligatori en ciutats de menys de 50.000 habitants, però necessari i amb un clar suport de tots els grups polítics. Avui n'ha parlat aquí a TAC12 Pere Segura, en la seva primera entrevista com a alcalde al programa Saló de Plens.

És un dels projectes amb més consens a Vila-seca, com ja es va aprovar el març passat. Ara es posarà en marxa, finalment, a principis del 2020. L'Ajuntament vila-secà té a punt els tràmits finals per crear la xarxa municipal de transport que uneixi els seus nuclis urbans.

En menys d'un mes s'aprovarà definitivament el reglament del transport urbà de Vila-seca i en qüestió de setmanes es podrà signar el conveni entre el consistori, la Generalitat i l'empresa Plana que operarà el servei. En una entrevista al programa Saló de Plens de TAC12, l'alcalde Pere Segura ho ha deixat clar.

Pere Segura també ha donat una altra data, el març de 2020 per l'obertura, finalment, de la primera exposició permanent de la Fundació d'art Vila-Casas al reformat castell de Vila-seca. És una de les grans apostes culturals del municipi, junt amb la propera reforma del celler.