El CF Vila-seca recapta fons per a la Fundació Juegaterapia

Bon ambient a l'Estadi Municipal davant la visita de l'Espanyol de Lliga Nacional Juvenil. El conjunt dirigit per Loren Cozar va esgarrapar un meritori empat d'una jornada esportiva i especialment solidària.

Tot i que el conjunt perico va avançar-se mitjançant Aleix Grabulosa (19'), els gols de Jorge Mitrani (40') i Miquel Ustrell (78') van permetre que els vila-secans esgarrapin un punt d'or contra un dels millors conjunts de la segona categoria del futbol formatiu a Espanya.

Els visitants van avançar-se de nou gràcies a Daniel Garcia (71') però el 2 a 2 final situa els grocs amb 11 punts i a tan sols un triomf de les places de possible permanència a la categoria. La Lliga tornarà dissabte, també a casa i contra el Sant Andreu (17.45 hores).

Tots els assistents van col·laborar amb un donatiu de 2 euros que es destinarà al projecte 'Como Pez en el Hospi' del Complex Hospitalari de Navarra i dins la proposta coneguda com a Fundació Juegaterapia per fer front al càncer infantil. La iniciativa s'allargarà durant altres partits amb la venda paral·lela de polseres per, a finals de temporada, destinar la recaptació al projecte solidari.