Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Pineda s'emporta la pitjor part dels aiguats a Vila-seca

El barri marítim vila-secà s'ha despertat amb el Portal del Mar completament inundat. Sense generar cap dany personal greu, Vila-seca, en canvi, ha superat bé un episodi de pluges que va deixar impracticables molts dels seus carrers principals.

A Vila-seca, poc abans de les 22 hores, l'avinguda Pere Molas era, literalment, un riu que pràcticament impedia la circulació de vehicles.

Aquest matí, a primera hora, el municipi ha respirat perquè, més enllà de la brutícia acumulada per la virulència de l'aigua, no s'han de lamentar desperfectes de rellevància. Això sí, les tasques de neteja s'han centrat a adequar els punts més delicats com és el cas d'un carrer de la Riera que, avui, sortosament, no presentava símptomes preocupants.

A molts punts com aquest, a Via Màxima, les tapes de clavegueram van cedir davant la força de l'aigua. Part de l'avinguda Ramon d'Olzina va tallar-se al trànsit.

Pitjor matí han viscut els veïns del Portal del Mar a La Pineda on, una altra vegada, el temporal de Llevant acompanyat de pluges ha generat estampes com aquesta: el carrer Joaquim Serra, el principal, segueix impracticable impossibilitant que molts dels afectats puguin acostar-se als seus vehicles i fins i tot a casa, almenys no pas sense mullar-se fins als genolls.

Fa dos anys que va crear-se una nova xarxa de pluvials i adequar-se aquest carrer. La tempesta, però, ha superat, una vegada més, qualsevol expectativa.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ