Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Obre PortAventura Dreams

S'hi han invertit 4 milions d'euros i ja és una realitat. Avui s'ha inaugurat PortAventura Dreams una nova proposta del resort temàtic per les persones en situació de risc d'exclusió social per motius de salut, economia o discapacitat.

Les primeres famílies que podran gaudir del nou espai que proposa dins el seu resort Portaventura World ja s’han instal·lat al nou village. D’aquesta forma neix Portaventura Dreams, un espai pensat per acollir famílies, unes 200 anuals, amb nens o joves que pateixen malalties greus.
PortAventura Dreams oferirà estades gratuïtes de sis dies i accés a la resta del parc a les famílies amb menors d’entre 4 i 17 anys amb malalties greus. Un comitè de metges, assistents socials i experts de l’àmbit de la salut escollirà les famílies agraciades. L’Hospital infantil Niño Jesús de Madrid, Sant Joan de Déu, l’Hospital Vall d’Hebron i la Creu Roja col·laboren en un projecte que té com a principal objectiu oferir a les famílies un punt de trobada fora de l’entorn hospitalari.
Portaventura Dreams són gairebé 9.000 metres quadrats amb sis habitatges de 135 metres quadrats, espais de jocs i jardins, que s’han aixecat en mig any amb una inversió de quatre milions. El nou espai ubicat a la zona d’hotels de PortAventura ha comptat també amb la complicitat de diverses fundacions privades per fer-lo possible.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ