Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Alejandro Fernández mostra el seu suport als policies nacionals allotjats al territori

El líder del PP català va donar el seu suport als policies nacionals allotjats a La Pineda. Assegura que quan es tracta de democràcia, els cossos policials no fan ús de la violència i que ajuden a restablir l'ordre, la convivència i garantir els drets de tots.

El polític tarragoní va visitar aquest diumenge l’hotel on estan allotjats els policies nacionals. Fernández, junt amb la cúpula dels populars de Tarragona, ha recolzat al cos policial i els ha transmès el seu agraïment per la seva tasca que, diu, pretén mantenir l’ordre, la convivència i els drets de tots els catalans.

També diu que tant Mossos d’Esquadra com Policia Nacional han fet l’ús legítim de la força i que en cap cas es pot parlar de violència policial.

El líder dels populars catalans no ha volgut valorar l’empresonament dels joves tarragonins, però assegura que tant la democràcia com el sistema judicial espanyol són exemplars arreu del món.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ