Els vilasecans ja coneixen com serà el projecte de rehabilitació del nou celler noucentista

 

Així serà l'entrada del nou seller noucentista de Vila-seca. Conservarà la seva essència original i afegirà elements com el vidre per aprofitar la llum del sol. El vestíbul principal tindrà diferents nivells, i estarà equipat amb rampes i ascensors per superar-los. La façana de darrere patirà una transformació més notable, amb la instal·lació de l'escenari del centre amb aquest disseny també de vidre.

La sala d’actes tindrà varies configuracions. Una amb un pati de butaques mòbils amb capacitat per a 450 persones, altra amb l’escenari situat al centre de la sala i rodejat per les butaques, o sense butaques, amb un espai per a més de 900 persones.

La part museística se centrarà en l’edifici i en cellers de vi de Tarragona. L’antiga zona de recepció del vi es destinarà a l’explicació del procés d’elaboració. Tot això amb l’última tecnologia de realitat virtual, on els visitants podran viatjar al passat per viure com es treballava al celler. A més, a la part inferior de la sala, on estaven els magatzems, s'instal·larà un sistema de vídeomapping, que permetrà saber com era la sala quan el celler estava en funcionament.

Després del procés participatiu de l’any passat, aquest cap de setmana s’ha presentat el projecte al Castell de Vila-seca. Un projecte que ha de ser aprovat al pròxim ple municipal.