Els Amics del Teatre de Vila-seca celebren el seu vintè aniversari

L’entitat compleix enguany 20 anys coordinant la programació teatral del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest cap de setmana els Amics del Teatre ho han celebrat amb música, festa i, sobretot, teatre.

El Teatre del Centru de Vila-seca va ser l’espai escollit per celebrar el vintè aniversari dels Amics del Teatre. Un indret que ha estat el centre neuràlgic d’activitat de l’entitat durant les darreres dues dècades d’activitat teatral des de la seva creació el 9 de setembre del 1999.

L’agrupació fa una valoració molt positiva d’aquests vint anys i de l’evolució increscendo que, diuen, s’ha experimentat durant aquest temps. Un canvi que s’ha vist reflectit amb l’actuació de grups teatrals de petit format de renom d’arreu de Catalunya, però que en cap moment s’ha reemplaçat pel teatre de kilòmetre 0.

Tot plegat, una feina que ha apropat el teatre a Vila-seca i que ha donat impuls a companyies teatrals del territori.

En la primera junta dels Amics del Teatre de Vila-seca, ara fa 20 anys, hi havia gent dels grups de teatre El Coverol, Trono Villegas i La Tramoia. Aquesta última es va sumar a la celebració aquest diumenge a la tarda amb la reposició de l’obra ‘M’esperaràs’, una comèdia del valencià Carles Alberola estrenada al mes de juny on es representa la cadena d’embolics que gira entorn d’un professor d’universitat i d’una cita a cegues fallida.

Una representació que es va presentar en format de taquilla inversa, en la que els espectadors van fer la seva aportació econòmica al finalitzar l’obra.

Actualment, l’entitat compta amb prop d’un centenar de socis que gaudeixen de descomptes en el preu de les entrades.