Converteixen les mitgeres degradades del Barri Antic en espai expositiu

La mostra de fotografia documental al carrer, Mitgeres, l’impulsen el Casal Popular la Turba i Accions Audiovisuals Llumull, amb la complicitat també del Museu de Valls. Essencialment exposa al carrer una vintena d’imatges gegants repartides per vuit mitgeres d’edificis resultants de la degradació del Barri Antic de Valls. La proposta neix amb la voluntat de denunciar aquesta degradació però alhora també, d’esdevenir una activitat que apropi la fotografia a les comarques del sud del Principat, al temps que reclama el valor fotoperiodístic de la nissaga Català-Roca, d’arrels vallenques.

Un museu al carrer que exposa instantànies d’artistes vinculats a Valls que busquen en les seves fotografies una mirada en femení, seguint el títol de la mostra. L’exposició al carrer es complementarà amb dues mostres més, una la que es podrà trobar a l’antiga finca de Ca l’Alemany, i a segona, la que s’inaugurarà divendres a l’Institut d’Estudis Vallencs “La dona i la terra! D’Elena Milà, guanyadora de la primera beca de fotografia Pere Català Pic.

Dissabte (a dos quarts de dotze) i diumenge (a les 12), una ruta programada pels organitzadors seguirà l’itinerari proposat per la mostra Mitgeres amb final a la seu de la Titaranya.