CB Valls - CB Salou (48-76)

Els salouencs es classifiquen per als quarts de final de la Lliga Catalana EBA després de desfer-se del Club Bàsquet Valls i de millorar el 'bàsquet average' global del CBT. És el darrer duel previ a l'inici de la Lliga EBA.

El flamant parquet del Joana Ballart ha vist passar un Club Bàsquet Salou molt superior des del primer minut i que ha comptat amb Gonzalo Baltá i Adrià Aragonès, dos dels fitxatges de l'estiu, com a màxims anotadors amb 20 i 15 punts, respectivament. És aviat per extreure conclusions ja que cap dels dos conjunts compta encara amb ytots els efectius, però es tracta d'un test útil de cara al començament de la fase regular EBA d'aquesta pròxima setmana. 

L'úni  jugador del CB Valls que ha superat els dobles dígits anotadors ha estat J.J. Miguel, autor de 14 punts. Després del triomf del CBT davant el Salou i de la victòria vallenca contra el CBT, tots tres clubs han empatat amb un balanç d'1-1. Serà, tot i això, el CB Salou qui passi a la següent ronda de la Lliga Catalana EBA. Per assolir el passi el CB Salou havia de guanyar més de 18 punts, i així va ser. 

El següent compromís oficial no serà pas d'aquesta competició perquè comença per fi la Lliga EBA amb el Sants-CB Valls i el CB Salou-Mataró, diumenge.

Parcials: 11-20, 15-17, 11-16 i 11-23.  

Fitxa del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5d7d3556a4d4274aabfdb8db