Tot preparat a Valls per acollir dissabte la sortida d'una etapa de La Vuelta

Un dels esdeveniments esportius més importants del món fa parada a Valls aquest mateix dissabte. La Vuelta torna a casa amb sortida des del pavelló Xavi Tondo i per fer possible gaudir de la majoria dels millors ciclistes de l'actualitat.

L'any 2013 vam contemplar per darrer cop la sortida del pilot de La Vuelta a la capital de l'Alt Camp. Però tan sols fa dos anys que va circular pel nucli urbà, amb final a l'Anella Mediterrània de Camp Clar

Històricament, la ronda espanyola s'ha considerat com la tercera de les grans per darrere del Tour i el Giro. Però el canvi al calendari, fa prop de dues dècades, el perfil explosiu i la confiança de les primeres espases ha provocat que La Vuelta creixi considerablement.

Dos minuts abans de la 1 del migdia de dissabte, es tallarà la cinta protocol·lària per inaugurar l'etapa número vuit de la cursa. Serà la sortida neutralitzada davant el pavelló Xavi Tondo i amb pas per Rafel de Casanova i la carretera del Pla fins a la Font de la Manxa, Anselm Clavé cap a la N-240. La meta se situarà a Igualada; una oportunitat impagable de promocionar el territori.

Les casetes publicitàries obriran a mig matí del dissabte. Des de les 12 del migdia, no es podrà circular pels carrers de la famosa caravana de la Vuelta.