Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Les obres d'habitatges socials per a famílies i entitats al centre històric de Valls començaran d'aquí a un any

D'aquí un any començaran les obres dels cinc vells immobles deshabitats del centre històric de Valls que es convertiran en habitatges socials. Es tracta d'un projecte social que garanteix un habitatge per tota la vida. Diverses famílies i entitats socials constituïdes en la cooperativa 'La Titaranya' impulsen aquesta promoció d'habitatges en cessió de l'ús que compta amb 2.400 metres quadrats edificables. A més, també està obert a entitats que vulguin disposar d'un local social amb espais compartits com una sala d'actes o un pati interior.

A partir de setembre, es faran visites guiades a l'espai per tots aquells que estiguin interessats a participar en el projecte. A més, 'La Titaranya' començarà la campanya de micromecenatge i de cerca de nous socis, ja que actualment compten amb la meitat. Animen a la població a participar-hi, ja que és un projecte d'aportació pel barri que comptarà amb un nou carrer habilitat i un nou pati.

La recuperació del barri antic de Valls és un dels altres objectius d'aquest projecte social. Des de la cooperativa creuen que aquests habitatges, que tindran cabuda per a 20 famílies, comportaran un gran impacte a la zona.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ