Pepa Plana, un dels reclams de la programació de tardor dels Teatres de Valls

La temporada de tardor dels Teatres de Valls programarà 20 espectacles de disciplines artístiques diverses, des de teatre fins a música, circ i màgia. Entre els noms destacats de la nova programació al Centre Cultural i al Teatre Principal, destaquen la vallenca Pepa Plana, l'actriu Mercé Aranega o Andrea Motis.

Pepa Plana, la pallassa més internacional de Valls serà un dels principals atractius de la programació cultural dels Teatres de Valls per a la temporada de tardor-hivern que s'allargarà fins passat el cicle nadalenc. L'acompanyaran altres noms destacats de la dramatúrgia catalana, com Mercé Arànega, convertida en Shirley Valentine, o el director Sergi Belbel, amb la coproducció Vaselina, que comparteixen la Sala Trono i diversos Ajuntaments de la demarcació. Dagoll Dagom i les T de Teatre seran uns altres dels plats forts de la programació, que també inclourà la música d'Andrea Motis o altres disciplines artístiques com circ o màgia.

La temporada dels teatres de Valls també inclourà una proposta internacional provinent de la Xina amb el gran circ acrobàtic nacional d'aquest país asiàtic. Una proposta que substituirà el tradicional ballet que es programava durant un cicle nadalenc on Els Pastorets del Teatre Principal en tornaran a ser el referent. Precisament, durant aquesta tardor, el GTP tornarà a pujar a l'escenari amb el seu Peter Pan després de l'èxit de la passada primavera.

D'altra banda, el Teatre Principal tornarà a acollir també la gala de Pallassos Sense Fronteres impulsada des de Passabarret i una nova edició del festival de titelles Guant durant el mes de novembre.

La venda dels abonaments per a la temporada s'iniciarà el 18 de setembre. Una setmana més tard ja es podran adquirir també les localitats individuals per a la resta d'espectacles.