Reobren la carretera del Pla

Després de més de tres mesos d’obres Valls ha recuperat la normalitat a una de les seves principals artèries viàries. Des del mes de març, els treballs d’urbanització, pavimentació i modernització dels serveis d’enllumenat i clavegueram a la carretera del Pla entre la Font de la Manxa i la plaça de la Creu havien tancat al trànsit aquesta travessia urbana. Un carrer reobert des d’ahir tot i que encara amb un asfalt provisional en espera de completar les següents fases d’un projecte 1,4 milions d’euros, que inclouen la urbanització del passeig dels Caputxins i els carrers adjacents que uneixen la carretera del Pla i el passeig. Serà llavors quan la constructora preveu harmonitzar tot l’asfaltatge de la zona, tot i que no es descarta avançar els treballs a la carretera del Pla per no haver d’allargar la provisionalitat del pas de vehicles per aquesta zona.

Ara, la problemàtica es trasllada al passeig dels Caputxins, on dilluns ja s’iniciaran les obres de la segona fase del projecte d’urbanització de la zona. Els treballs afectaran especialment el mercat de la roba, que es traslladarà a la plaça del Quarter, el carrer germans Sant Gabriel i el Pati mentre durin les obres. De fet, aquest dissabte no hi haurà mercat, ja que dijous s’iniciaran els treballs per acotar l’espai d’actuació.

D’altra banda, aquesta setmana també es completaran els treballs de millora del paviment i d’asfaltatge del carrer del Teatre valorats en un total de 15.000 euros i també s’obrirà de nou al trànsit aquest espai.