Marta Jurado Castro ja és la nova jugadora del CB Valls

Marta Jurado Castro ja és la nova jugadora del CB Valls. La reusenca de 20 anys arriba a l’equip de l’Alt Camp procedent del Pare Manyanet on ha estat des dels seus inicis com a jugadora i com a entrenadora.

Marta Jurado ja s’ha incorporat a la disciplina del CB Valls. La jugadora porta competint des del 2010, quan va participar en els campionats de Catalunya a l’aleví de sisè al Pare Manyanet. També ha participat en la Lliga interterritorial, a Primera Catalana i en tres edicions del Campus Winners júnior. Ara, arriba a Valls amb moltes ganes de seguir millorant.

Després de diversos intents per fitxar-la en els darrers anys, finalment, la jugadora afrontarà la seva primera temporada a la Copa Catalunya. Una categoria que va aconseguir l’equip en guanyar els playoffs al mes de juny.

El salt de categoria és fort i hi participaran 14 equips a la Copa. El tècnic diu que la nova temporada serà dura i que han volgut mantenir el mateix bloc per seguir la bona línia, amb reforços puntuals per millorar l’equip. Està previst que la pretemporada comenci el 21 d’agost i que juguin 4 partits de preparació abans del començament de lliga el 29 de setembre.