Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'obertura de la Casa de la Festa inicia els actes previs al Sant Joan vallenc

Un any més l'obertura de la Casa de la Festa a la Biblioteca Popular ha donat aquest dimarts el tret de sortida als actes previs a la Festa Major de Sant Joan de Valls. 

Ho ha fet amb la novetat de la inclusió per primer cop del basilisc, un cop aquest va completar, el 2018, la seva primera sortida en el seguici festiu vallenc.

Una Casa de la Festa que rebrà durant aquests dies previs a la Festa Major la visita dels escolars vallencs, que aprofitaran per fer un treball pedagògic al voltant del seguici cerimonial i festiu. Una periodicitat i una ubicació d'aquest equipament que podria canviar de cara a les properes edicions de temporal a estable, tal com reclamen les diferents entitats de la festa i tal com s'han compromès els diferents partits amb representació al consistori de Valls. en la darrera campanya electoral.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ