UE Valls i Pallarès, l'aposta per la continuïtat

La plantilla de la Unió Esportiva Valls experimentarà pocs canvis a l'estiu tot i l'ascens a Primera Catalana. Prop d'una quinzena de jugadors continuaran al projecte del curs vinent. I també ho farà el seu entrenador, Joan Antoni Pallarès.

Pujar a Primera Catalana és molt difícil, i fer-ho a Setmana Santa, quan queden cinc jornades, pràcticament impossible. És l'èxit de la Unió Esportiva Valls, intractable a Segona i que tornarà al cim del futbol de Catalunya dotze mesos després del descens. Tot ho ha fet i ho farà amb el mateix home a la banqueta, Joan Antoni Pallarès. I no hi haurà cap revolució a la plantilla. El grup no es toca.

Els vallencs seran l'únic representant del Camp de Tarragona a Primera Catalana; darrerament, establir-se en aquesta categoria ha estat una odissea per als equips del territori. Ara bé, Pallarès també va protagonitzar un èxit similar amb el Morell al seu dia: caiguda a Segona, ascens a Primera i pujada a Tercera tot seguit. Ara ningú demanarà pas encapçalar la taula sinó estabilitat tot i les limitacions econòmiques.

La competició regular va enllestir-se diumenge però la Unió Esportiva Valls encara competirà aquest cap de setmana amb la ronda eliminatòria de Copa Catalunya al camp del Bonavista.