ERC-Compromís per Valls proposa una comissaria al Portal Nou i un CAP i sociosanitari nous

ERC-Compromís per Valls ha presentat aquest matí els seus plantejaments en matèria d'equipaments per a la capital de l'Alt Camp. Entre les propostes destaquen ubicar la comissaria de la policia local a l'entrada a Valls pel Portal Nou i la construcció d'uns nous hospital, sociosanitari i CAP.

La formació vol centrar la feina durant els pròxims anys en garantir el bon manteniment dels equipaments que apleguen un major nombre d'usuaris, com és el cas d'escoles i instal·lacions esportives. Des de la coalició liderada per Jordi Cartanyà s'apunta la necessitat de realitzar un pla estratègic que asseguri el bon funcionament i la qualitat d'aquests. En matèria d'equipaments, però, des d'Esquerra també s'apunta la necessitat de crear-ne de nous o reubicar serveis.

A banda de recordar que aquest any es preveu que s'iniciïn les obres de rehabilitació de Ca Xapes per a la Llar del Jubilat, també remarca que s'ha de buscar i consensuar un espai per ubicar-hi l'Escola de Música, al mateix temps que proposa un emplaçament per a una futura nova comissaria de la policia local.

ERC-Compromís per Valls també apunta la necessitat de crear un nou CAP i un nou sociosanitari i hospital, la construcció dels quals vol negociar amb la Generalitat, a qui voldria traspassar-ne, a través de CatSalut, la gestió. Per Cartanyà, aquests equipaments haurien de concentrar-se en una gran illa sanitària.